x

حضور عضو هئیت علمی پژوهشکده نانوفناوری و مواد پیشرفته، دکتر علیرضا علافچیان، در جمع دانشمندان دو درصد برتر جهان

pic1

بر اساس گزارش پایگاه داده اسکوپوس، در تاریخ ۱۰ اکتبر ۲۰۲۲ در مجله PLOS به چاپ رسیده است حضور اعضای هئیت علمی دانشگاه صنعتی اصفهان به ویژه اساتید جوان در جمع دانشمندان دو درصد برتر جهان، تا سال 2021، ارتقا چشمگیری یافته است.

شايان ذكر است در اين فهرست، دو مدل ارزیابی داده ارائه شده است. ارزيابي بر پايه مدل اول تا پايان سال ۲۰۲۱ است كه نمايانگر شاخص عملكرد بلندمدت پژوهشگران پيشكسوت است. در اين گروه 24 تن از اعضاي  هیئت علمي دانشگاه در ليست دو درصد دانشمندان برتر جهان قرار گرفتند.

همچنین براساس ارزیابی نوع دوم ، که از داده‌هاي يكساله ۲۰۲۱ است 39 نفر از اعضاي هيئت علمي دانشگاه در اين گروه قرار دارند.

نام عضو هئیت علمی پژوهشکده نانوفناوری و مواد پیشرفته، دکتر علیرضا علافچیان، در این فهرست قرار دارد.

تحت نظارت وف ایرانی